Om Janeman’s

Vår grundare Janeman Segerström har en stor passion för inlagd sill och har sedan barnsben spenderat sitt liv att utforska olika smaker och tillagningsmetoder.

Janeman’s grundades för att erbjuda den bästa inlagda sillen, traditionellt tillagad med färsk sill från västerhavet tillsammans de bästa av råvaror.

Vi har samlat de bästa inlagda sillarna från Sillens Helg och andra vinnare här på vår webbplats. Med vår passion och kunskap om inlagd sill har vi utvecklat unika smaker som kommer att få dina smaklökar att dansa.

Upptäck vårt sortiment och upplev den bästa inlagda sillen som Sverige har att erbjuda.

En gastronomisk resa genom Janeman’s historia

Janeman’s är det nya varumärket grundat av matentusiasten Janeman Segerström år 2022. Janeman har spenderat stora delar av sitt liv till att utforska olika smaker, texturer och tillagningsmetoder kring svensk inlagd sill.  

Med sin stora passion för mat har Janeman sedan 2010 även arrangerat Sillens Helg i Marstrand. En fantastisk helg för hela familjen där dom bästa matställena tävlar om att skapa den mest utsökta sillen. Janeman’s resa har nu tagit honom till en ny dimension av sin passion – att erbjuda de mest fantastiska sillarna från tävlingen på en webbshop. (Läs mer om Sillens Helg här förresten!)

Här har vi samlat varsamt utvalda vinnare

Janeman’s webbshop är fylld med enastående sillar som är noga utvalda vinnare från bland annat Sillens Helg i Marstrand. Janeman har sedan tillsammans med Prinsens Sill & Sallader förädlat och noga utvalt de mest fantastiska smakkombinationerna för att kunna erbjuda sina kunder de mest extraordinära sillarna. 

Våra inläggningar – en mästerlig kombination av färsk sill och råvaror av högsta kvalitet

Janeman’s sillar är alltid skapade av färsk sill från västerhavet tillsammans med de mest utsökta råvarorna av högsta kvalitet. Varje sill är noga tillredd och kärleksfullt tillagad för att skapa en unik smakupplevelse som kommer att väcka alla smaklökar till liv. Janeman’s personliga passion för mat gör att han endast använder ingredienser av högsta kvalitet för att ge dig den mest fantastiska smakupplevelsen.

Vår webbshop

Janeman’s webbshop drivs i liten skala och just nu levererar vi endast till utlämningsställen i Göteborg och Kungälv. (Läs mer om våra utlämningsställen här.) 

Janeman’s sillar är kylvaror, och därmed är det en komplicerad resa de måste göra om de skall fraktas och hämtas ut på rätt sätt utan att tumma på kvalitén. Men vårt mål är naturligtvis att med tiden få igång en leverans till alla sillälskare där ute i hela landet så småningom.

Så, välkommen till Janeman’s, där mat möter passion!

Janeman’s passion för mat och sill går hand i hand på en fantastisk resa. Janeman’s sillar är en blandning av fantasi och smaker som kommer att ta dig med på en gastronomisk resa genom västerhavet, bohuslänska solvarma klippor och ljuvliga gastrononiska små äventyr. 

Vår vision är att varje smak skall öppna upp sinnen och skapa en oförglömlig smakupplevelse. Oavsett om du sitter vid frukostbordet, med familjen på midsommar eller på en frestande buffé. 

Vi på Janeman’s välkomnar dig till en värld av smakupplevelser och en stor passion för sill!

Kontakt